Jedinstvena kombinacija iluminatora

Pema navodima iz kompanije Raytec, nova Vario2 Hybrid serija iluminatora predstavlja dalju evoluciju nagrađivane Vario IP serije, i jedina je serija hibridnih iluminatora sa IP vezom na bezbednosnom tržištu. Svi iluminatori iz serije predstavljaju kombinaciju 4 osnovne tehnologije: infracrvenu, belu svetlost, IP konekciju i PoE tehnologiju. Sve pomenute tehnologije smeštene su u jedan mrežni paket, koji je dizajniran tako da može da se koristi za različite aplikacije.

Za izradu Vario2 IP Hybrid iluminatora korišćene su najnovije Raytec Platinum Elite SMT LED diode sa dva jezgra, koje su pojedinačno preko 200 puta snažnije od prethodne generacije LED svetiljki. Zahvaljujući ovoj karakteristici Raytec je integrisao sve performanse dva reflektora pune veličine (jedan infracrveni i jedan sa belom svetlosti) u jednu mnogo manju hibridnu platformu. Na taj način ostvarena je sinteza performansi dva iluminatora u jednom paketu, koja je pre svega, značajno jeftinija od prethodnog uređaja.

Potpuno IP adresabilne, svetiljke iz Vario2IP Hybrid serije omogućavaju vam da budete povezani sa svojom lokacijom u svakom trenutku. Daljinsko upravljanje preko intuitivnog grafičkog okruženja, omogućava vam konstantnu kontrolu osvetljenja, kako biste reagovali na događaje u realnom vremenu ili jednostavno vršili daljinska podešavanja. Vario2 IP Hybrid iluminatore takođe je moguće potpuno integrisati sa VMS, BMS i drugim uređajima drugih proizvođača, i potpuno automatizovati za reagovanje na svaki incident, čak i ako na vašoj lokaciji nema patrole.

n Izuzetno smo ponosni na Vario2 Hybrid seriju. Ona predstavlja spoj svih najboljih Raytec tehnologija u jednoj platformi koja omogućava korisniku optimalnu količinu i vrstu svetlosti, prema specifičnosti aplikacije. Bilo da je potrebno skriveno infracrveno osvetljenje, prepoznavanje lica na maloj udaljenosti, ili bela svetlost kao vizuelno sredstvo za odvraćanje, za sve to je sada dovoljan jedan iluminator. Verujemo da je Hybrid IP budućnost osvetljavanja na bezbednosnom tržištu. Bezbednjaci više ne moraju da biraju između infracrvenog i belog osvetljenja, već će Hybrid IP osvetljenja moći jednostavno da integrišu u veći bezbednosni sistem, kako bi dobili osvetljenje po izboru – prokomentarisao je Dejvid Lamber, generalni direktor Raytec-a

Dodajte novi komentar