Novi standard s Wisenet X

Hanwha Techwin je globalni proizvođač bezbednosnih rešenja. Nedavno je predstavio X seriju kamera sa integrisanim Wisenet 5 čipom. Wisenet serija X između ostalog nudi širok dinamički opseg (WDR) od 150dB, stabilizaciju slike uz pomoc žiroskopa i oštru sliku 24 časa dnevno uz veoma visoke performanse u uslovima slabog osvetljenja

Napredni čipset

Hanwha Techwin Evrope trenutno ima u ponudi najbolje vrednosti i performanse profesionalnog mrežnog nadzora.  Upravo je predstavljena nova vodeća linija mrežnih kamera Wisenet X s potpuno novim čipom. Wisenet 5 je najnoviji čipset izuzetno visokih performansi. Da je Hanwha Techwin jedan od stubova konkurentnosti potvrdio je Lee Man Seob, predsednik i izvršni direktor Hanwha Techwin Security. "Wisenet X serija kamera je naš prvi asortiman proizvoda koji koristi sva napredna rešenja na jednom čipu. Nove linija kamera od 5 i 2 megapiksela je redefinisala industrijske standarde, ne samo zbog veoma oštre i jasne slike, već takođe i zbog veoma brze obrade slike."

Osim Wisenet X serije Hanwha Security je iz svog novog asortimana tržištu predstavila i Wisenet P i Wisenet Q seriju kamera, čime je obuhvaćen kompletan asortiman proizvoda od pristupačnih entry-level do high-end proizvoda.

Širok dinamički opseg (WDR)  

Zahvaljujući širokom dinamičkom opsegu (WDR) od 150 dB kod serije kamera sa novim čipom, korisnik dobija jasne sliku bez bilo kakvog zamućenja.

To nije slučaj kod klasičnih kamera.  Da bi se dobio širok dinamički opseg kod klasičnih kamera obično se kombinuju dva kadra sa različitim ekspozicijama, što je sasvim drugačije kod Wisenet X serije kamera sa širokim dinamičkim opsegom od 150dB koje koriste četiri kadra za kreiranje još prirodnije slike.

Često se događa se da se kamera pomera usled naleta vetra ili vibracija. Za precizniju stabilizaciju slike, aktiviraju se giro senzori, kao dodatak ovoj tehnologiji.

Monitoring slike u boji u slabo osvetljenim prostorijama

Sa novim čipsetom koji se koristi u Wisenet X seriji kamera i naprednom optičkom tehnologijom može se gledati slika u boji čak i u slabo osvetljenim prostorima, bez upotrebe IC dioda.

Ušteda u protoku do 99 odsto

Wisenet X kamere koriste H.265 kompresiju i WiseStream II tehnologiju kompresije koja kontroliše kodiranje dinamičkim balansiranjem kvaliteta i kompresije u zavisnosti od kretanja na slici.

Napredna video-analitika i audio-analitika

Wisenet X serija nudi mnogo korisnih analitičkih opcija. Funkcija audio-analitike prepoznaje kritične zvukove, kao što su pucnjava, eksplozija, krici i zvuci lomljenja stakla, nakon čega odmah aktivira alarm.

Dual slot za SD kartice i USB za lakšu instalaciju

Pomoću USB porta instalater može jednostavno da poveže kameru iz serije Wisenet X sa mobilnim uređajem preko bežične mreže. Slika i ugao gledanja se mogu proveriti odmah nakon povezivanja kamere sa mobilnim uređajem.

Dodajte novi komentar