PSS U SLUŽBI VAŠEG BIZNISA

DANAS KADA JE U MODI ONO ŠTO JE DIGITALNO, SVE JE NA SAMO NEKOLIKO KLIKOVA OD NAS

Način svakodnevne komunikacije je napredovao velikom brzinom i sigurnim korakom nas uvodi u jedan novi digitalni svet. U korak s razvojem digitalnih tehnologija, razvijao se i PSS magazin, pružajući uvek svojim čitaocima jedinstvene informacije koje su pratile najnovija tehnička dostignuća. Prateći trendove prethodnih 14 godina, zajedno smo rasli, razvijali se i postali savremeni deo dogitalne planete.

A da li se sećati prvih štampanih izdanja magazina PSS kada se niko u regionu nije usuđivao da se uhvati u koštac s novim tehnologijama i trendovima u security industriji?! Još teže je bilo doći do krajnjeg korisnika.

U stvari, najbolji način povezivanja profesionalaca iz struke i potencijalnih klijenata bio je kroz delovanje medija. Stručne publikacije u oblasti bezbednosti imaju važan zadatak da osluškuju i biraju najvažnije informacije za objavljivanje, bilo u štampanim medijima ili internet izdanjima. One su, takođe, najbolji način da se ojačaju i promovišu brendova iz industrije bezbednosti, nasuprot sve jačoj konkurenciji. Jedan takav važan medij je svakako i magazin Professional Security Systems.

Budući da je marketing veoma važna komponenta u promovisanju svakog iole važnog brenda, potrudili smo se da rekonstruišemo i modernizujemo postojeći sajt.  Uvereni smo da će novi sajt PSS magazina imati mnogo toga da ponudi kada je reč o informacijama iz industrije bezbednosti i srodnim temama, iako o svemu tome možete detaljnije čitati i u našem štampanom izdanju.

Bogat sadržaj informacija, jednostavna navigacija prilagođena korisniku, dugogodišnja tradicija i naravno, najaktuelnije novosti učinili su da sajt PSS magazina postane vodeći internet medij na ovim prostorima.

Novi sajt PSS magazina nije kreiran isključivo sa ciljem da promoviše industriju bezbednosti i njegove dinamične oglašavače, već i da ponudi pregled novih proizvoda, kao i da čitaocima predstavi članke eminentnih i stručnih autora, koji će im koristiti, a koji su objavljeni i u štampanom izdanju PSS magazina.

Ipak, osnovna uloga sajta
www.pss‑magazine.com je da poveže krajnje korisnike sa distributerima, sistem integratorima i projektantima, ali i da pomogne bezbednjacima da održe korak sa najnovijim tehnologijama u ovoj dinamičnoj oblasti.

Novi PSS sajt je samo potvrda naše posvećenosti da ga učvrstimo na poziciji vodećeg regionalnog internet medija u bezbednosnoj industriji. Na kraju, ne treba zanemariti činjenicu da dobar izvor informacija na internetu može biti dobar način da se lakše ostvari željeni profit.

Zato posetite naš novi sajt
www.pss-magazine.com
i uživajte u njemu! 

Gl. urednica
Dragica Šipka

                               

 
 
 

Dodajte novi komentar