Tehnika

Stalnim i brzim inovacijama, neprikosnovena HDCVI tehnologija kompanije Dahua Technology uvek uspeva da ponudi dodatne vrednosti korisnicima, bilo u vidu veće rezolucije, olakšanog rada sistema ili nečeg sličnog. Ovoga puta, uvođenjem PoC tehnologije u svoje HDCVI proizvode i rešenja podarila im je jednostavnost.
Napajanjem preko koaksijalnog kabla (PoC), isti kabl se korosti za prenos video i audio-signala, kao i električne energije, čime se eliminiše zasebni izvor napajanja kamere i dodatno pojednostavljuje formiranje sistema praktičnim ‘uključi i koristi’ funkcionalnostima, od čega koristi imaju naročito krajnji korisnici i instalateri.
Instalateri su sada pošteđeni...

Tehnika

Moglo bi se reći da je tehnologija obrade slika 4K rezolucije na putu ka revolucionarnoj prekretnici. Dobar primer za ovu tvrdnju je Dahua IPC-HF81230E ultra HD boks kamera superiornog kvaliteta, koja ima četiri puta veću rezoluciju od standardne HDTV 1080p kamere.

Ova kamera omogućava klijentima da na uvećanim snimcima jasno vide sve detalje koji ih zanimaju, zahvaljujući 4K rezoluciji, koja znatno poboljšava jasnoću detalja. Zbog ove karakteristike IPC-HF81230E ultra HD boks kamera je pogodna za forenzička ispitivanja, kada su neophodni kristalno jasni video‑snimci, naročito kada je reč o video-snimanju velikih oblasti.

Pomoću naprednog Sony Starvis optičkog...